Kelt:  2017. április 3.

A  Dr. Sárvári és Csendes Kft.  által  kiadott  jelen  adatvédelmi  nyilatkozat  célja,  hogy tájékoztatást adjunk az adatok általunk történő gyűjtéséről, felhasználásáról. Az Adatvédelmi Nyilatkozat a sarvariburgonya.hu oldalon (továbbiakban: Oldal) gyűjtött személyes adatokra vonatkozik.

Személyes adat:  személyes adatnak tekintendők az adott személyt azonosító adatok úgy mint vezetéknév,  keresztnév, e-mail cím, születési dátum. Személyes adatokat akkor kérünk Öntől, ha szeretné, hogy a Dr. Sárvári és Csendes Kft. rendszeres időközönként hírlevelet küldjön Önnek.

A személyes adatokat az alábbi célokra használhatjuk fel:
–  konkrétan arra a célra, melyekkel kapcsolatban az adatközlésre sor kerül,
–  érdeklődésre esetleg számot tartó termékeink, szolgáltatásaink, programjaink és kínálatunk bemutatása e-mail-ben,
–  az Ön igényeihez igazított ajánlatok küldése e-mail-ben,
–  belső üzleti célokra, úgy mint adatelemzések, auditok, szolgáltatásaink fejlesztése, promóciós kampányaink hatékonyságának értékelése.
 
Személyes  adatát  kiadhatjuk:  a  Dr. Sárvári és Csendes Kft-nek  különböző  szolgáltatások, különösen az alábbiakat honlap működtetés, adatelemzés, számítástechnikai szolgáltatás, e-mail továbbítás nyújtó  külső szolgáltatóknak. A személyes adtok ezen harmadik felek részére történő
kiadása, vagy a hozzáférés engedélyezése csak a nekünk, vagy a nevünkben nyújtott szolgáltatások céljára történhet.  Valamint az általunk szükségesnek ítélt esetekben (a) a vonatkozó  törvényi előírások szerint, beleértve a székhely szerinti országon kívüli törvényeket, (b) a jogi eljárások betartása érdekében, (c) az állami, kormányzati szervektől érkező megkeresések teljesítése céljából, beleértve  ebbe  a  székhelyen  kívüli  országból  érkező  megkereséseket  is,  (d)  általános  üzleti feltételeink betartása érdekében, (f) saját és/vagy leányvállalataink és az Önök és mások jogainak, adatainak, biztonságának illetve tulajdonának védelme érdekében, és (g) az általunk  esetlegesen elszenvedendő kár enyhítése és korlátozása érdekében.

Biztonság:  A birtokunkban lévő személyes adatok védelmét megfelelő szervezeti, technikai és adminisztratív eszközökkel biztosítjuk. Sajnos, az interneten ill. más adattároló rendszereken folyó egyetlen adatátvitel sem tekinthető 100 %-ban biztonságosnak. Ha úgy érzi, hogy a velünk való kapcsolattartás már nem biztonságos, kérjük, azonnal értesítsen bennünket a problémáról az alábbi e-mail címen: sarvarii@gmail.com.

Választás:  ha szeretné elkerülni, hogy a Dr. Sárvári és Csendes Kft-től  marketing és/vagy promóciós ajánlatokat kapjon, ezt a hírlevél sarvarii@gmail.com címre küldött kéréssel érheti el.

Hozzáférés:  amennyiben a korábban megadott személyes adatairól szeretne tájékoztatást kérni, illetve szeretné azokat felülvizsgálni, javítani vagy törölni, az alábbi sarvarii@gmail.com e-mail címen léphet velünk kapcsolatba. Kérésében kérjük, világosan jelölje meg, mely adatot szeretné megváltoztatni, vagy törölni. Mindent megteszünk annak érdekében. hogy a lehető leghamarabb, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban válaszoljunk.

Megőrzés:  személyes  adatait  mindaddig  megőrizzük,  amíg  az  Adatvédelmi  Nyilatkozat  által meghatározott célok elérése érdekében az szükséges, kivéve, ha a törvény hosszabb megőrzési időszakot tesz lehetővé, illetve enged meg.

Határon  túli  adattovábbítás:  a  személyes  adatok  minden  olyan  országban  tárolhatók  és feldolgozhatók,  ahol  tevékenységet  folytatunk,  és  ha  kapcsolatba  lép  velünk, illetve  bármilyen személyes  adatot  közöl  ezzel  hozzájárul  adatainak  a  saját  országán  kívüli  országokba  való továbbításához, beleértve az Egyesült Államokat is, amelynek adatvédelmi szabályai eltérhetnek az Ön országának szabályaitól.

Adatvédelmi nyilatkozat frissítése: jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot időről-időre változhat. Kérjük, ellenőrizze a lap tetején az „Utolsó frissítés” adatot, hogy megtudja, mikor frissítettük utoljára az adatvédelmi nyilatkozatot. Az Adatvédelmi Nyilatkozat bármiféle változtatása akkor válik hatályossá, ha a módosított Adatvédelmi Nyilatkozatot az oldalon közzétesszük. Amennyiben ezen változások után lép velünk kapcsolatba, az a módosított adatvédelmi nyilatkozat elfogadását jelenti.

Lépjen velünk kapcsolatba: amennyiben az Adatvédelmi Nyilatkozattal kapcsolatban kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mail-ben az sarvarii@gmail.com címen, vagy küldjön levelet az Dr.Sárvári és Csendes Kft.,8420 Zirc, Borzavári út 29. címre. Mivel az e-mail kommunikáció nem biztonságos, kérjük, e-mail-ben ne közöljön bizalmas adatot.

Adatnyilvántartási szám: NAIH-

Letölthető formátumban (PDF): Adatvédelmi nyilatkozat